Walewijn Grondman

Ontwerper

Walewijn Grondman | Ontwerp & Realisatie levert maatwerk in meubels voor in en om het huis. Voor mensen met speciale wensen en situaties waar een standaardoplossing geen uitkomst biedt. Mijn werk kenmerkt zich door de creativiteit waarmee ik voor elke plek en elke uitdaging een goede oplossing vind. Of het nu gaat om het ontwerpen en bouwen van een wandvullende kast of een kast onder een trap, het maken van een tafelblad of het renoveren van een zolder. Ook het inrichten van uw huis of kantoor kan ik compleet voor u verzorgen.

Ik werk, samen met partners, voor de zakelijke markt, particulieren als ook instellingen en openbare ruimten. Met de solide en dienstverlenende cultuur in mijn bedrijf, schaven wij net zolang aan het ontwerp, tot iedereen tevreden is.

Naast het werk op maat, ben ik zelf ook producerend ontwerper en vervaardig ik zodoende meubels en meubelaccessoires die in verschillende winkels en webshops in Nederland verkocht worden. Deze meubels zijn veelal conceptueel en dagen uit tot een andere kijk op het gebruik van de dagelijkse gebruiksvoorwerpen om ons heen. Enkele voorbeelden hiervan vindt u op deze site.

U kunt deze ook bestellen door contact met ons op te nemen.